Egymást követik a delegációk

zongora2[1]

Február első hetében hatalmas volt a sürgés – forgás. Ugyanis Balogh Gábor meghívására több európai, ausztrál és amerikai országok elöljárói tettek látogatást intézményünkben. Voltak közöttük olyanok is, akik az országban található zeneművészeti intézmény tanulóit is magukkal hozták – és a látogatási hullám nem áll meg.

Balogh Gábor elmondása szerint rengeteg országból fognak még jönni az elkövetkezendő hetekben. Többen szeretnének szorosabb együttműködést kialakítani velünk. Elmondása szerint rengetegen keresték meg, hogy mit lehet megtudni a vendégekről. Annyit el lehet mondani, hogy a tárgyalások zárt ajtók mögött zajlottak, amiről egyenlőre nem nyilatkozik, mivel még nem zárultak le az egyeztetések, de ha minden jól alakul rengeteg újdonság lesz az intézmény életében. Továbbá kéri, hogy az iroda dolgozóinál se érdeklődjön senki, mivel igazgatói utasítás szerint nem közölhetnek senkivel semmi, ami egyenlőre nem nyilvános.

Az igazgató nyilatkozatának végén elmondta, hogy sajnos a csepeli önkormányzat nem nagyon akarja elismerni iskolánkban folyó oktató-nevelő munkát, illetve sikereinket – holott véleménye szerint amit eddig az intézmény megvalósított arra igazán büszke lehet bármelyik önkormányzat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .